Externalizare
servicii de
Curățenie

Motive pentru a folosi o companie externă de curățenie în afacerea dvs.

Există multe motive pentru a folosi o companie externă de curățenie pentru a avea grijă de serviciile de curățenie - scopul nostru  este să vă oferim o perspectivă asupra principalelor motive pentru care ar trebui să luați în considerare acest lucru.

 ✔  Vă puteți concentra doar pe afacerea dvs. și lăsați curățenia să fie o magie invizibilă care are loc în fundal.

 ✔  Formarea continuă este necesară în toate industriile, iar curățenia nu este diferită. Manipularea în siguranță a substanțelor chimice și alte activități cheie trebuie considerate în mod continuu.

O companie comercială bună de curățare va avea procese și metode de instruire în vigoare. Acesta este un alt dintre motivele cheie pentru a apela la serviciile Andi Carpet dacă aveți nevoie de o companie externă de curățenie.

 Dacă faceți curățenie singuri, sunt șanse să mergeți la supermarketul local sau să aveți un furnizor care va fi în mod normal afiliat la o singură linie și va vinde aceste produse cu marje mai mari, chiar dacă ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru afacerea dvs. Selecția produselor de curățare este cheia pentru a vă menține spațiile să arate cât mai bine posibil. La Andi Carpet, avem acces la produse ecologice, care vă vor menține locația la standarde înalte de curățenie. Am testat sute de produse și revizuim continuu opțiunile potrivite pentru fiecare client.

Aveți unul sau mai multe sedii de lucru și aveți nevoie de operator de curățenie?  Sunați-ne acum și vă vom furniza serviciile noastre complete începând cu recrutarea angajaților și stabilirea strategiei de curățenie potrivite afacerii dumneavoastră!

 ☎️ 0339 405 405 / 📲 0755 098 307
 🚚 În cel mai scurt timp ceți punea beneficia de sistemul nostru optimizat pentru externalizarea serviciilor de curățenie.

"Un timp foarte scurt de la preluarea covoarelor pana la intoarcerea lor curate in locuinta , un parfum persistent si spalate corect!"

Review Facebook

"Recomand! Covoarele sunt foarte bine spălate, uscate și parfumate într-un timp scurt!"

Review Facebook

"Foarte profesioniști o echipă de nota 10"
"Sunt  meseriași. îi recomand cu încredere. Mulțumesc!"

Review Google

Câteva dintre experiențele clienților noștri

Servim comunitatea prin experiența noastră vastă cu clienții, angajamentul nostru față de calitate și serviciile noastre excepționale.

servicii curățenie

spălătorie fixă

spălătorie mobilă

despre

Acasă

 0748223170

Strada FOCȘANI nr 73, Brăila

sună acum

contact