SPĂLĂTORIE
COVOARE
FIXĂ

✔ Mii de clienți ne au acordat încrederea pentru a-și curăța covoarele la un standard profesional de cinci stele. Pentru a vă curăța covorul cu experiență de către noi, duceți pur și simplu covorul la cel mai apropiat punct de predare sau sunați-ne și îl ridicăm noi și va fi gata de preluat în doar 24 ore. 

✔ Dacă ați încercat să vă spălați singuri covoarele cu siguranță știți cât de dificil și incomod era! Acum însă toate problemele dumneavoastră legate de spălarea și igienizarea covoarelor au o soluție simplă! 

CE ÎNSEAMNĂ
SPĂLĂTORIE INTEGRATĂ


✔ Întreg procesul, începând cu aspirarea covoarelor, urmat de spălare, clătire și uscare sunt efectuate automatizat, urmând norme stricte în ceea ce privește păstrarea calității și a culorii covoarelor dumneavoastră!
Însă noutatea procesului constă în TRATAMENTUL CU OZON oferit GRATUIT clienților noștri.

✔ Ozonul este antioxidant și dezinfectant puternic. Moleculele de ozon formează un gaz al cărui capacitate de oxidare este foarte puternică, ceea ce face ca ozonul să fie un foarte bun dezinfectant și odorizant. 

✔ Nu lasă reziduuri. Complet ecologic. 

✔ Fără niciun agent chimic de sinteză, te scapă nu doar de mirosuri, ci și de germeni, de mucegai, de ciuperci și acarieni.

Colectăm covoarele și le livrăm după spălare GRATUIT. 
Locuiți în Brăila, Galați sau pe o rază de 20 km în localitățile învecinate? Aveți un covor care trebuie spălat? Sunați-ne acum și venim să îl ridicăm!

 ☎️ 0339 405 405 / 📲 0771 388 748
 🚚 Preluăm și predăm covoarele la domiciliu clientului în 24 ore! 

UTILAJELE PE CARE LE FOLOSIM

masină automată de spălat covoare

Mașina automată de spălat covoare cu curele, folosește mai puțină energie electrică și spală mai multe covoare cu consumul economic de energie electrică. Covoarele murdare, preluate în partea din față a mașinii sunt luate   la spălare cu detergent, periate, raclete (răzuite), clătite și rulate.

Acest produs este o mașină industrială de curățat și bătut/scuturat covoare, care îndepărtează și aspiră rapid murdăria solidă din covor, cum ar fi scamele, acarienii, praful nedorit și materialele străine adunate în țesătură înainte de spălarea covorului prin mișcări mecanice.

MASINĂ AUTOMATĂ de centrifugare

 Cu mașina centrifugă cu role de stors covoare ,  livrarea covoarelor poate fi redusă până la 1 zi. Covoarele sunt uscate aproape 90-95% și ies din stoarcător ca și cum ar fi călcate. Prin procesul de stoarcere/centrifugare, praful, resturile de piele și acarienii de pe covor sunt îndepărtate prin amestecare cu apă.

"Un timp foarte scurt de la preluarea covoarelor pana la intoarcerea lor curate in locuinta , un parfum persistent si spalate corect!"

Review Facebook

"Recomand! Covoarele sunt foarte bine spălate, uscate și parfumate într-un timp scurt!"

Review Facebook

"Foarte profesioniști o echipă de nota 10"
"Sunt  meseriași. îi recomand cu încredere. Mulțumesc!"

Review Google

Câteva dintre experiențele clienților noștri

Vrei să primești oferta personalizată? Lasă-ne detaliile tale și te contactăm

Trimite

Mulțumim

Vei primi în maxim 48 de ore lucrătoare un răspuns la mesajul tău.


Servim comunitatea prin experiența noastră vastă cu clienții, angajamentul nostru față de calitate și serviciile noastre excepționale.

servicii curățenie

spălătorie fixă

spălătorie mobilă

despre

Acasă

 0748223170

Strada FOCȘANI nr 73, Brăila

sună acum

contact