SPĂLĂTORIE
COVOARE
MOBILĂ

 ✔   Îndepărtarea petelor. Avem o gamă largă de detergenți pentru îndepărtarea petelor pentru a îndepărta cafeaua, vinul, sângele, urina de animale de companie și multe altele.

 ✔  Pretratarea tuturor zonelor cu mochetă folosind detergenți speciali, în funcție de material și stare.

 ✔  Extracția apei calde folosind echipamente profesionale pentru a aplica apă fierbinte pe zonele mochete, șamponând și curățând fibrele în timp ce se extrag orice murdărie și microbi.

 ✔  Dezinfectant și neutralizator de mirosuri – Înțelegem importanța de a avea covoare curate, care miros proaspăt. La toate tratamentele noastre aplicăm un deodorant și dezinfectant parfumat ca parte a pachetului.

 ✔  Protecție împotriva petelor – Este important să oferiți covoarelor dumneavoastră o viață lungă. De aceea, includem protecție împotriva petelor în curățările noastre, aceasta ajută la asigurarea longevității covoarelor dumneavoastră și ajută la protejarea lor în cazul în care apar pete viitoare.

Aveți o locație în care aveți mochetă care trebuie spălată? Indiferent de județul în care se află sediul afacerii dumneavoastră, sunați-ne acum și venim să vă spălăm mocheta!

 ☎️ 0339 405 405 / 📲 0748 223 170
 🚚 O echipă de profesioniști Andi Carpet se va deplasa la dumneavoastră în cel mai scurt timp.

UTILAJELE PE CARE LE FOLOSIM

aspirator
cu aburi

Curățare fără substanțe chimice
Igienizarea suprafețelor dure, fără utilizarea substanțelor chimice. Reducerea utilizării substanțelor chimice protejează mediul și reduce costurile. Îndepărtare și eliminare ușoară a apei murdare, fără contact direct. 
Cu jet de apa caldă, chiar și murdaria dificilă se poate dizolva efectiv încă de la început.

Setare manuală a periilor cu valt.
Datorită reglării înalțimii, peria rotativă poate fi reglată la orice înălțime a covorului. 
Detaliile inovatoare ale echipamentelor, cum ar fi cuplarea centrifugală patentată, care eliberează automat cilindrul în cazul în care peria este blocată de murdărie sau eliberarea automată a periei.

aparat de
curățat mochete

Pentru aplicații de curățare în profunzime și curățare intermediară a covoarelor. Curățarea în profunzime a covoarelor cu role de curățare care permit curățarea fibrelor covoarelor. 
O perie cilindrică pentru covoare oferă o curățare în profunzime. Extrem de ușor de manevrat, chiar și pe suprafețe aglomerate.

"Un timp foarte scurt de la preluarea covoarelor pana la intoarcerea lor curate in locuinta , un parfum persistent si spalate corect! !"

Review Facebook

"Recomand! Covoarele sunt foarte bine spălate,uscate și parfumate într-un timp scurt!"

Review Facebook

"Foarte profesioniști o echipă de nota 10"
"Sunt meseriași. îi recomand cu încredere. Mulțumesc!"

Review Google

Câteva dintre experiențele clienților noștri

Vrei să primești oferta personalizată? Lasă-ne detaliile tale și te contactăm

Trimite

Mulțumim

Vei primi în maxim 48 de ore lucrătoare un răspuns la mesajul tău.


Servim comunitatea prin experiența noastră vastă cu clienții, angajamentul nostru față de calitate și serviciile noastre excepționale.

servicii curățenie

spălătorie fixă

spălătorie mobilă

despre

Acasă

 0748223170

Strada FOCȘANI nr 73, Brăila

sună acum

contact